Men in Black

Men in Black
van totaal € 150 (0%)

Wij zijn de Men in Black! Drie zwarte Schnauzers met ieder hun eigen gekke karakter. Uiteraard hebben ze veel energie, maar het zijn ook ontzettende knuffelkonten. 

Nadat ons dwergje Finn vorig jaar al mee heeft gedaan, zijn we zo enthousiast geworden dat we dit jaar allemaal mee gaan doen. Grote reuzen Nero en Milow gaan het team versterken samen met baasjes Donya, Aico en André. Uiteraard voor de fun, maar ook omdat we hopen dit jaar nog meer geld op te halen voor de Dierenbescherming. Want daar draait het natuurlijk allemaal om. 

Hopelijk worden jullie ook enthousiast en willen jullie ons steunen door een kleine bijdrage te leveren!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.