Demi & Arko

Rennen voor Dieren in Nood
van totaal € 100 (0%)
Afgesloten

Ik, Demi, ga samen met mijn hond Arko de 4km lopen voor alle asieldieren in heel Nederland!

Over mij:

Ik ben Demi, 19 jaar, woonachtend in Heerenveen en ik doe de opleiding Beveiliging. Na deze opleiding wil ik het liefst, op welke manier dan ook, met honden (of paarden) gaan werken. Ik ben opgegroeid met honden, Arko is mijn 2e van de 4 in totaal.

Ik wou al een tijdje meedoenm maar toen ik zag dat er nog 1 plekje over was dacht ik, dit is mijn laatste kans. Dus heb ik mij als 300ste deelnemer aangemeld!

Over Arko;

Arko is een 7 jarig Labrador kruising. Hij heeft een nogal aparte kleur voor een labrador en we weten dus ook niet wat er nou allemaal in zijn DNA zit, hij is namelijk "black 'n tan", oftewel de kleur van een Rottweiler. Hij is wat aan de dominante kant, maar verder is het een schat van een hond. Hij houdt er enorm van om bezig te zijn, rennen in het bos of op het strand, maar ook trainen vindt hij nog steeds enorm leuk om te doen. Hij weet alleen nooit wanneer hij moet stoppen. Hij is echt mijn hond en hij ziet mij ook als zijn baasje. Hij wil alles voor mij doen, of in ieder gaval proberen, daarom is hij de perfecte hond om hieraan mee te doen!

 

Wij hopen in ieder geval 100 euro op te kunnen halen, maar streven natuurlijk voor meer!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.