De hijgende hardlopers

Spelen is gezond!
van totaal € 200 (120%)
Afgesloten

Hallo allemaal,

een aantal maanden geleden hebben wij,  Carin en Nicole, ons ingeschreven voor de Dogfunrun. Beide zijn we geen hardlopers, maar wel hele enthousiaste baasjes van Billy en Musca. En wat onze honden krijgen gunnen wij andere honden ook zo. Tijd en ruimte om te spelen, rennen, nieuwe gebieden ontdekken, leren, wandelen, en vooral aandacht en heel veel liefde. 

De komende weken gaan we van start met de voorbereiding zodat we hijgend (Carin en Nicole dus) en voldaan de eindstreep gaan halen van deze run. We zetten in op humor en plezier!

We zullen jullie de komende weken via deze site ook op de hoogte houden van de voorbereidingen.

Om ons doel ook financieel te halen, namelijk €200,00 ophalen voor de dierenbescherming, hebben we jullie hulp nodig. Om hulp vragen is niet iets wat we makkelijk doen, maar voor dit goede doel maken we een uitzondering.

Dus is het haalbaar voor je en wil je helpen geld in te zamelen voor de dierenbescherming, dan kan je ons sponsoren, of eigenlijk Billy en Musca, want zij spelen de hoofdrol. Hoogte van je bijdrage maakt helemaal niets uit!

 

Hartelijke groet,

Carin en Billy

Nicole en Musca

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.