BFB

Twee border collies en een beagle, wat kan er mis gaan?!
van totaal € 300 (100%)
Afgesloten

Onze drie hondjes, Boomer, Flip en Bress, gaan op zondag 15 september proberen 4 kilometer te rennen om geld in te zamelen voor asielhonden. Voor alledrie een flinke uitdaging. Boomer is snel afgeleid door takken en zal zich moeten concentreren om zijn baasje bij te houden (zijn baasje is ook het snelste). Flip is de kleinste en zal dus met haar relatief kleine pootjes flink aan de slag moeten. Ook zal haar Beagle-neus lastig onder controle te houden zijn. Bress vindt rennen superleuk, maar is angstig en zal dus dicht bij haar baasje blijven!

Hopelijke maken we met onze prestaties het leven van asielhonden iets beter, want elke hond verdient het om lekker te spelen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.