Sponsor met jouw bedrijf


15 September 2019, de eerste editie van de Dog Fun Run. Een groot feest voor hond en baasje. Tijdens het compleet uitverkochte evenement legde 300 deelnemers samen met hun hond een parcours af vol uitdagingen. Van ballenbak tot pantoffelstraat, door de modder en over hindernissen. Doel: geld ophalen om speelweides in te richten en trainingsmateriaal voor honden in onze asielen aan te kunnen schaffen. Ook zij verdienen tijdens hun verblijf bij ons de nodige uitdaging en plezier in hun leven. Een groot succes met een eindopbrengst van bijna 50.000 euro. 

Ook dit jaar organiseren we weer de Dog Fun Run en dat doen we graag samen met jouw bedrijf. Verbind jouw merk aan dit evenement en bereik een grote groep hondenbezitters en dierenliefhebbers onder de vlag van de Dierenbescherming. Je kunt een obstakel sponsoren, aanwezig zijn met een stand op het festivalterrein en natuurlijk zelf meedoen. We bespreken graag de mogelijkheden! 

Neem contact op met Lauri van Oosterom, Fondsenwerver Zakelijke Markt via lauri.vanoosterom@dierenbescherming.nl of 06-27852002.