Dog Fun Run 2021 geannuleerd

19 januari 2021 12:14

We vinden het ontzettend jammer om te laten weten dat ook in 2021 geen Dog Fun Run plaats zal vinden. Door de situatie rondom corona hebben we te maken met veel onzekerheden en vragen waarop we geen antwoord kunnen geven op dit moment. Hierdoor is het starten met de voorbereidingen voor het leukste evenement voor hond en baas niet mogelijk waardoor een geslaagde uitvoering later dit jaar niet haalbaar is.

We nodigen je wél van harte uit om thuis bezig te blijven met je eigen viervoeter. Lekker samen wandelen, actief bezig zijn en spelen met je hond is toch het leukste wat er is!? Kijk op onze site waar hond Lara je tips geeft en laat zien waar zij van gaat kwispelen.

Waar in ieder geval naar hartelust gekwispeld, geravot en gespeeld gaat worden, is in Dierenbeschermingscentrum Limburg. Dankzij de opbrengsten uit inschrijfgeld en donaties voor de Dog Fun Run van 2020 kunnen we daar nog dit voorjaar aan de slag met een het aanleggen van een groot, nieuw speelveld voor onze honden. Wat zullen de honden daarvan gaan genieten!