Normal ae6fe9673cd3ef59a405cadfa3b6d5f3f2ce13ab

Dog Fun Run 2020 gaat niet door

09 april 2020 11:56

Tot onze grote spijt gaat de Dog Fun Run, die gepland stond voor 12 en 13 september 2020, niet door. Het leukste evenement voor baas en hond stellen we een jaar uit. Het uitstel van het evenement is het gevolg van de coronacrisis. We zien dat de periode waarin strikte maatregelen gesteld worden, steeds langer wordt. Dit heeft zo’n grote impact op de organisatie van het evenement dat we het nu niet optimaal kunnen voorbereiden en dat is jammer. Voor de duidelijkheid hakken we daarom nu de knoop al door, dan weet je waar je aan toe bent.

We begrijpen je teleurstelling en geven je graag twee opties wat te doen met je inschrijfgeld en (eventuele eigen) donatie. 

  1. Je kunt ervoor kiezen om dit te gebruiken als een donatie aan de Dierenbescherming. Dankzij jouw donatie kunnen we het verblijf in het asiel voor onze honden een stuk aangenamer maken. Ga je hiervoor? Dan zijn we je enorm dankbaar en hoef je verder niets te doen. 
  2. Alhoewel er in de algemene voorwaarden staat dat het terugkrijgen van inschrijfgeld of eventueel sponsorgeld niet mogelijk is, wil de Dierenbescherming in deze bijzondere en verdrietige omstandigheden deelnemers en donateurs de mogelijkheid bieden hun inschrijfgeld en donaties terug te krijgen. Kies je hiervoor, dan verzoeken we je vriendelijk om dit voor 1 juni 2020 aan ons te e-mailen via dogfunrun@dierenbescherming.nl. Restitutie van het inschrijfgeld of sponsorgeld is na 1 juni niet mogelijk.

Heb je al actief sponsoren voor jezelf en je hond geworven? Top, daar zijn we blij mee! Alle sponsoren krijgen van ons een mail waarin we hen vragen aan te geven wat te doen met hun donatie; het behouden voor het werk in onze asielen of het geld teruggestort krijgen.

We hopen op je begrip voor het genomen besluit en zien je in graag terug bij de editie van 2021. We verwachten je richting het najaar hier meer over te kunnen vertellen. Blijf gezond en heel graag tot volgend jaar, wij kijken er nu al naar uit!