Blubber, spetter, flodder, Gina & Mo gaan door de modder. Let's play!

Mo Verhart

( Zondag 13 september - 4 km parcours | Lid van team: DOC Vlaardingen )

van totaal € 250 (225%)
Afgesloten

Team Gina en Mo gaat dwars door de blubber om al die kwispels zonder thuis een extra zakcentje te bezorgen, zodat ook zij kunnen genieten van een geweldige natuurspeeltuin. Wij laten ons niet door een beetje modder tegenhouden, toch Gina?!

Als vrijwilligster bij Dierenopvangcentrum Vlaardingen zorg ik voor katten maar ik zie iedere keer weer hoe groot de positieve impact van Het Kwispelhof *) is op het welzijn van honden die op ons asiel verblijven. Binnen de veiligheid van een omheining mogen ze los rennen op de heuvelige weide boordevol ontdekkingsmogelijkheden. En dat doen ze heel graag. Enthousiast rennen ze tussen de struiken door, lichten hun poot tegen bomen, graven in het zand, speuren naar ballen en plonsen in het water. Dingen die je iedere hond gunt, maar die zelden op het menu staan van asielhonden. Zolang zij wachten op een nieuw baasje kunnen wij ze toch een geweldige belevenis bezorgen. Het resultaat na een uurtje Kwispelhof: blije dieren. En dieren die beter in hun vel zitten vinden sneller een ander thuis. Daarom gaan Gina - een stoere chihuahua die haar mannetje wel weet te staan - en Mo, een fervent kattenverzorgster, samen door de modder om een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan extra speeltuinen voor al die honden die nog geen eigen thuis hebben.

Help jij ons mee om meer groene walhalla's te creëren? Elke bijdrage groot en klein wordt bijzonder gewaardeerd. 

Voor een impressie van natuurspeeltuin Het kwispelhof zie: 

https://www.facebook.com/asielvlaardingen/videos/1934603323290542/

https://www.facebook.com/asielvlaardingen/videos/2140203836200269/

Dank jullie wel!

High paw van team Gina en Mo(dder)

 

*) Het Kwispelhof is de natuurspeeltuin van Dierenopvangcentrum Vlaardingen, de eerste in Nederland. Dit unieke speelterrein is mogelijk gemaakt door een enorme sponsorbijdrage. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.