Morus’ Fun Run

Rene Roelofs

( Zondag 13 september - 4 km parcours | Lid van team: De Zeurneuzen )

van totaal € 100 (555%)
Afgesloten

Dierenopvang is belangrijk. Als mensen niet meer voor hun hond(en) kunnen of willen zorgen, dan verdienen deze lieverds een nieuwe baas. Intussen is het belangrijk dat ze zo min mogelijk stress ervaren van hun "verhuizing". Speelweides helpen honden ontspannen.

Door mee te doen aan deze “fun run voor honden” zamel ik geld in voor nieuwe speelweides. Vele honden zullen hier dankbaar gebruik van maken.

Ik vraag geen grote bedragen (maar het mag natuurlijk wel :-)) Vele kleintjes maken ook een groot bedrag. Ik ben dus met alle bedragen even blij.

Alvast hartelijk bedankt, ook namens de honden in Nederland die tijdelijk in onze asielen verblijven.

Iedereen die dit wil, kan een donatie geven via de onderstaande link op de website van Dog Fun Run.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.