Hoeraaa voor Marlijn en Noaaah!

Marlijn de Jager-Gerhardt

( Zaterdag 12 september - 4 km parcours )

van totaal € 250 (67%)

Noah (hond van mijn ouders) is een fantastische, lieve, komische hond die niet luistert, maar wel dolenthousiast is. Ik ben een dolenthousiast mens, dat wél luistert. We vullen elkaar dus perfect aan! Vorig jaar was ik als Dierenbeschermingsmedewerker aanwezig bij de Dog Fun Run. Ik had de hele dag een enorme grijns op mijn gezicht en ik besloot dat ik de volgende editie mét hond wilde meedoen. Tadaaa!

Asielhonden horen een fijn en warm thuis te hebben en omdat ze in het dierenasiel zitten, willen Noah en ik er alles aan doen om het hen zo aangenaam mogelijk te maken. Mijn collega's in de dierenasielen doen al topwerk, maar hoe gaaf is het als ze extra verrijkingsmaterialen, lesmateriaal, trainingen en attributen kunnen aanschaffen! Om het asielleven prettiger te maken en het verblijf korter. Een mooi doel waar Noah en ik graag aan bijdragen.

Het wordt vast één grote chaos de 12e, want chaotisch zijn we allebei, maar we hebben er megaveel zin in!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.