Rennen met Manu voor de asielhonden!

Nikki & Manu

( Zondag 13 september - 4 km parcours )

van totaal € 100 (110%)
Afgesloten

Onze Uma komt ook uit een asiel en is zo opgeknapt van het hebben van haar eigen baasje. Uma houdt niet van gedoe, dus dan gaan Manu en ik maar in haar naam rennen voor alle asielhonden die ook hun eigen baasje zoeken. Tot ze hun gouden mand gevonden hebben, zou het wel heel fijn zijn als ze lekker kunnen rennen, spelen en hond zijn!

Omdat ik dit initiatief van de Dierenbescherming wil steunen, doen wij deze loop en hopen dat jullie de asieldieren willen steunen door ons te sponsoren! Voor ons natuurlijk extra motivatie.

Manu is dol op rennen, en ik ook!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.