#teamAmy

Lydia van Hal

( Zondag 13 september - 2 km parcours )

van totaal € 100 (95%)
Afgesloten

Een warm huis voor ieder asieldier!

Als rasechte dierenactivist zorg ik het liefst voor ieder diertje op deze wereld. Als het zou kunnen zou ik ieder dier uit het asiel adopteren, maar goed: studentenkamer hé..

Om tóch nog een beetje hulp te kunnen bieden aan asieldieren ga ik samen met Amy meedoen aan de dog fun run. En jullie kunnen ons helpen door een kleine bijdrage te leveren! Het ingezamelde geld wordt onder andere gebruikt om speelweides te creëeren voor asielhondjes. En zeg nou zelf: ieder dier verdient toch genoeg speelruimte, of ze nou in het asiel zitten of bij mensen thuiswonen.

Help jij ons mee?

Liefs, Amy en Lydia

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.