Vriendje voor vriendjes

Janneke Evers

( Zondag 13 september - 2 km parcours )

Qr
van totaal € 100 (80%)

Hoi ik ben Vriendje. Een jack russel pup van 7 maandjes jong! Ik vind het super leuk om achter mijn eigen staart aan te rennen en om met mijn adoptief-kattenbroertje Koki te spelen. 

Ik word altijd enthousiast als een van mijn baasjes naar de buitendeur loopt, want dat betekent dat we gaan wandelen!! Ik verheug me altijd op deze wandelmomenten want dan kan ik lekker met mijn neus in het gras snuffelen. Ik kan lekker rennen maar soms schrik ik nog wel eens van een paraplu. Als ik andere hondjes tegen kom dan vind ik dat heel erg leuk, begrijp me niet verkeerd, ik heb 4 adoptief katten broertjes/zusjes dus dan dan is het super leuk om een ander hondje tegen te komen.

Ik ben erg vriendelijk tegen anderen en daarom heet ik ook vriendje. Ik ben een allemans vriend die er erg naar uit kijkt om samen met Janneke mijn allereerste run evenement mee te maken! 

Ik hoop veel geld op te halen zodat andere diertjes, net als ik, een warm thuis krijgen die ze verdienen.

Liefs,

Vriendje

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.