Buddy’s

Iris Van Dreumel

( Zondag 13 september - 4 km parcours )

van totaal € 250 (94%)
Afgesloten

Lieve vrienden, familie, kennissen!

Zoals jullie weten is er veel dierenleed op deze wereld. Veel dieren zijn op zichzelf aangewezen, voelen zich alleen en worden soms ook nog mishandeld. 

Buddy en ik willen daarom in actie komen. 🐾 We gaan samen de Dog fun run meelopen, om geld op te halen voor de dierenbescherming. Samen willen wij helpen om beestjes een betere toekomst te geven en een band te creeeren, zoals wij samen hebben. Echte buddies!

Buddy en ik willen jullie vragen om hier bij te helpen door middel van een kleine donatie. Ik hoop dat jullie samen met ons de dieren wil helpen.

alvast bedankt en uiteraard worden jullie met leuke foto’s en filmpjes op de hoogte gehouden hoe wij hiervoor trainen.

Pootje & knuffel,

Buddy en Iris

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.