Elzo het moddermonster

Ingrid Noteboom

( Zondag 13 september - 4 km parcours | Lid van team: De zwarte bellen )

van totaal € 125 (332%)
Afgesloten

Wij gunnen alle hondjes in Nederland evenveel speel en ren plezier als wij elke dag met elkaar hebben.

Elzo en zijn 'broer' Zyan hebben het geluk dat zij als pup gelijk in hun gouden mandje kwamen. Met baasjes die ze alle zorg en aandacht geven en veel leuke dingen met ze ondernemen. Maar lang niet alle honden in NL hebben dit geluk. In de asiels krijgen ze zoveel mogelijk zorg, liefde en aandacht, maar vaak zijn er simpelweg de middelen niet om ze ook genoeg leuke en uitdagende activiteit te bieden. Daar gaat deze actie bij helpen!

En omdat onze honden deze rijkdom wel hebben vinden we dit een mooie gelegenheid om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen, zodat meer honden kunnen genieten van een stukje extra plezier in het leven.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.