Follow Finn Obstacle Run

Donya Van der Kruissen

( Zondag 13 september - 2 km parcours )

Normal 5153ad13e02891d38a45f8bb5237a2b0657e5cd5
van totaal € 150 (23%)
Afgesloten

Help mij dieren in nood te redden!

 

Finn is een heel actief en vrolijk hondje en echt mijn maatje, dus lijkt het me ontzettend leuk voor hem om samen op avontuur te gaan tijdens de Dog Run. 

Maar waar Finn een goed thuis heeft, zijn er nog altijd veel hondjes die gewond, ziek of mishandeld achterblijven. Soms worden ze zelfs zonder reden gedumpt.

De dierenbescherming helpt deze honden en probeert een nieuw warm thuis voor ze te vinden. Hiervoor is echter wel geld voor nodig om ze van alle noodzakelijke spullen te voorzien. 

 

Samen kunnen we daar iets aan doen! Ik ben bereid om samen met Finn door de modder te banjeren en obstakels te overwinnen...

Steunen jullie mij dan met een kleine bijdrage voor de dierenbescherming? 

 

Liefs,

Donya & Finn

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.