Uitdaging voor elke hond!

Anne-Fleur Terhaerdt

( Zaterdag 12 september - 4 km parcours )

Qr
van totaal € 100 (0%)

Ik vind het super leuk om van alles met mijn hond te doen! We hebben een aantal jaar agility/behendigheid gedaan, maar daar zat nu geen uitdaging meer in voor ons. Dus zijn we begonnen met Hoopers! Ook doen we nog steeds GG training. De Dog Fun Run lijkt me ook heel leuk om zo een dag met elkaar bezig te zijn en samen te werken!
Maar ik vind het niet alleen leuk om samen dingen te doen. Ik ben ook van mening dat het belangrijk is voor het welzijn voor iedere hond om naast de dagelijkse uitlaatrondes ook wat anders te doen. Honden zijn immers van oorsprong gefokt om te werken.
Ik vind het dan ook een super goed idee om op deze manier geld in te zamelen om ook de asielhonden meer uitdaging aan te kunnen bieden!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.